Karel

Karel De Craene is de enthousiaste voorzitter van Koeke-tien én mede-lid van Koeke 5.
Hij is 21 jaar en afgestudeerd in de richting elektrische installatietechnieken. Hij werkt nu al het derde jaar in de bouw bij het bedrijf 'Tombouw'.
In zijn vrije tijd gaat bijna alle tijd naar toneel: als technieker neemt hij deel aan verschillende toneelstukken (o.a. bij Nut&Vermaak) en bij de decoropbouw is hij ook altijd van de partij. Ook acteren bij Koeke 5 doet hij enorm graag.
Naast acteren gaat hij graag eens motor rijden of mountainbiken met vrienden.

Charlotte

Charlotte is één van de twee secretaressen van Koeke-tien en begeleiders van koeke-2 samen met Sarah Moorkens.
Ze is geboren 07/01/97 te Gent. Ze studeert momenteel grafische en digitale media, zij is dan ook de ontwerpster van onze affiches en flyers. Zowel in toneel als in de fotografie kan ze veel van haar creativiteit kwijt. Als ze wat tijd over heeft spreekt ze graag eens af met wat vrienden of neemt ze tijd om eens boek te lezen. Daarnaast heeft ze ook een bijverdienste als zaterdagkracht bij Ikea en als babysit bij verschillende gezinnen.
Maar naar Koeke-tien komen is natuurlijk haar favoriet!

Sarah

Sarah Moorkens zit sinds kort ook bij ons in het bestuur. Haar functie is bespreekbaar maar laten we het nu houden op: de creatieve chaoot. De 22jarige student neemt dit jaar koeke 3 onder haar vleugels samen met Xander.
Zelf studeert ze nog aan de Hogeschool Gent om af te studeren als opvoeder. Al haar vrije tijd steekt ze in Koeke-tien. Als ze niet bezig is repetities voor te bereiden is ze haar tekst van koeke + aan het instuderen. Ze kijkt er steeds weer naar uit om samen te werken en creatieve momenten door te maken!

Xander

Xander is de ondervoorzitter van Koeke-tien en ook lid van Koeke +.
Xander is 23 jaar oud en na zijn studies Toegepaste Informatica, is hij beginnen werken bij Kayzr. Hij houdt dan ook van programmeren en webdesign en staat in voor het behoud en onderhoud van deze site. Toneel is een grote passie van hem. Hij staat graag op de planken, maar ook achter de schermen helpt Xander graag een handje. De voorbije jaren nam hij zijn passie nog een stapje verder als bestuurslid van Koeke-tien.
Naast toneel en informatica is hij ook vaak bezig met muziek, een hobby die hij graag inzet in toneelvoorstellingen.

Vincent

Vincent Vanhoutte is de financieel verantwoordelijke van Koeke-tien.
Hij is 19 jaar oud en heeft al 4 jaar acteerervaring achter de rug bij de jongerenafdeling van Nut en Vermaak. Nu zal hij zijn talenten verder kunnen ontwikkelen in Koeke 5. Het was een logische stap het bestuur van Koeke-tien te vergezellen. Hij zal de boekhouding onder de loep nemen en een oogje op de rekening houden.
Naast toneel is hij in Kortrijk op café te vinden waar hij samen met zijn vrienden zijn poolskills aan het verbeteren is. Kortrijk is dan ook de stad waar hij zijn tweede jaar autotechnologie vervolledigt.
Hij heeft al veel zin in het productiejaar 2015. We vliegen erin patat!