Lieselotte

Lieselotte is 22 jaar en werkt op de spoedgevallendienst van Sint-Lucas in Gent als verpleegkundige. Zij is de secretaresse van de vereniging die zich bezighoudt met onder andere mails beantwoorden en het onderhouden van de ledenlijst. Verder speelt ze ook mee met de opvoeringen van Koeke +. Hiervoor gebruikt ze de ervaring, van ongeveer 11 jaar, want ook zij zit al vanaf het begin bij de jongerenvereniging van Nut & Vermaak die Koeke-10 is geworden.
Naast het werk, maakt ze graag tijd om samen met haar vrienden op stap te gaan. Ook begeleidt ze Koeke-2 met veel plezier. Dit natuurlijk niet alleen, want samen met Laurane en Julie maken ze een fantastische voorstelling.

Vincent

Vincent Vanhoutte is de financieel verantwoordelijke van Koeke-tien.
Hij is 27 jaar oud en heeft al 11 jaar acteerervaring achter de rug, eerst bij de jongerenafdeling van Nut en Vermaak en daarna bij Koeke-10 zelf. Nu kan je hem nog steeds zien optreden bij Koeke-+. Vincent houdt de boekhouding onder de loep en hij houdt ook een oogje op de rekening.
Hij heeft in Kortrijk al zijn diploma van de richting autotechnologie behaald, maar kreeg nog niet genoeg van het leren is nu ook afgestudeerd in de richting ontwerp- en productietechnologie.
Dit jaar begeleidt hij samen met Sarah Koeke-6 met veel plezier.

Sarah

Sarah Moorkens, haar functie is bespreekbaar, maar laten we het nu houden op: artistiek verantwoordelijke. Dit jaar neemt ze Koeke-6 onder haar vleugels samen met Vincent.
Ze is afgestudeerd aan de Hogeschool Gent als opvoeder, maar jullie kunnen haar nu vinden in de boekenwinkel. Al haar vrije tijd steekt ze in Koeke-tien. Als ze niet bezig is met repetities voor te bereiden, is ze haar tekst van koeke + aan het instuderen. Ze kijkt er steeds weer naar uit om samen te werken en creatieve momenten door te maken!

Manon

Manon zit sinds enkele jaren bij ons in het bestuur en speelt ook mee in Koeke+. Zij is er ook al van in begin bij. Zij helpt ons met veel plezier bij het organiseren van evenementen en zorgt vooral voor het entertainment! Je kan Manon vinden als barista in de OR Coffee Bar in Gent. In haar vrije tijd gaat ze graag eens op stap met haar vrienden.

Eline

Eline is 22 jaar en zit sinds kort bij Koeke-tien. Ze is afgestudeerd als kinderverzorgster en met twee toffe collega's heeft ze een eigen kinderdagverblijf. Ze is spontaan, houdt van nieuwe uitdagingen en goede muziek! Eline heeft een groot hart voor anderen en helpt waar ze kan. Ze kan niet tegen oneerlijkheid. Verder is ze ook lid van Koeke + en staat ze met veel plezier op het podium. Sinds kort zit ze mee in het bestuur om samen met de andere bestuursleden, toffe evenementen te organiseren. Kortom, Koeke-tien heeft haar hart helemaal veroverd!

Charlotte

Charlotte is 25 jaar en al ongeveer 11 jaar bezig met toneel spelen. Ze is afgestudeerd in de richting grafische en digitale media, zij is dan ook de ontwerpster van onze affiches en flyers. Zowel in toneel als in de fotografie kan ze veel van haar creativiteit kwijt. Als ze wat tijd over heeft spreekt ze graag eens af met wat vrienden of neemt ze tijd om een boek te lezen.