Charlotte

Charlotte is voorzitter van het bestuur. Ze is 23 jaar en al ongeveer 9 jaar bezig met toneel spelen. Ze zal dit jaar afstuderen in de richting grafische en digitale media, zij is dan ook de ontwerpster van onze affiches en flyers. Zowel in toneel als in de fotografie kan ze veel van haar creativiteit kwijt. Als ze wat tijd over heeft spreekt ze graag eens af met wat vrienden of neemt ze tijd om een boek te lezen.

Karel

Karel De Craene is de enthousiaste ondervoorzitter van Koeke-tien én mede-lid van Koeke-+.
Hij is 24 jaar en afgestudeerd in de richting elektrische installatietechnieken. Hij werkt sinds kort als zelfstandige bij zijn eigen bedrijf 'Renovaties De Craene', na de jaren ervaring die hij heeft opgedaan bij het bedrijf 'Tombouw'.
In zijn vrije tijd helpt hij graag mee met de techniek van toneelstukken en hij staat ook altijd paraat bij de opbouw en afbraak van het decor. Ook acteren bij Koeke-+ doet hij enorm graag.
Naast acteren gaat hij graag eens motorrijden, paardrijden of mountainbiken met vrienden.

Vincent

Vincent Vanhoutte is de financieel verantwoordelijke van Koeke-tien.
Hij is 23 jaar oud en heeft al 8 jaar acteerervaring achter de rug, eerst bij de jongerenafdeling van Nut en Vermaak en daarna bij Koeke-10 zelf. Nu kan je hem nog steeds zien optreden bij Koeke-+. Vincent houdt de boekhouding onder de loep en hij houdt ook een oogje op de rekening.
Hij heeft in Kortrijk al zijn diploma van de richting autotechnologie behaald, maar kreeg nog niet genoeg van het leren en hij zit nu in Gent voor de richting ontwerp- en productietechnologie.
Hij heeft al veel zin in het productiejaar 2019 waar hij de begeleiding van Koeke-3 zal geven.

Sarah

Sarah Moorkens, haar functie is bespreekbaar maar laten we het nu houden op: artistiek verantwoordelijke. De 23-jarige student neemt dit jaar Koeke-4 onder haar vleugels samen met Lauren.
Zelf studeert ze nog aan de Hogeschool Gent om af te studeren als opvoeder. Al haar vrije tijd steekt ze in Koeke-tien. Als ze niet bezig is repetities voor te bereiden is ze haar tekst van koeke + aan het instuderen. Ze kijkt er steeds weer naar uit om samen te werken en creatieve momenten door te maken!

Lieselotte

Het lijkt misschien niet zo, maar deze dame is 18 jaar en is daarmee ook het jongste lid van het nieuwe bestuur. Zij is dit jaar de secretaresse die zich zal bezighouden met onder andere mails beantwoorden en onderhouden van de ledenlijst. Verder zal ze ook mee spelen met het toneelstuk van Koeke-+. Hiervoor zal ze de ervaring, die ze al ongeveer 8 jaar opgedaan heeft, gebruiken want ook zij zit al vanaf het begin bij de jongerenvereniging van Nut & Vermaak die Koeke-10 is geworden.
Ze zit nu in het tweede jaar verpleegkunde in Gent. In haar vrije tijd speelt ze soms eens dwarsfluit of piano en gaat ze graag op stap met haar vrienden.
Dit jaar zal ze samen met Laurane Koeke-2 begeleiden.

Manon

Manon zit sinds kort bij ons in het bestuur. Zij helpt ons met veel plezier bij het organiseren van evenementen en zorgt vooral voor het entertainment! Manon studeert ergotherapie en in haar vrije tijd gaat ze graag eens op stap met haar vrienden.